Cautare

10332 de rezultate pentru "arcas declaratie politica" (4.89 secunde)
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, intitulata "Apel la ratiune", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Declarata indestructibila in repetate randuri, prietenia politica poate dura insa doar atata timp cat interesele politice sunt apropiate. ... Sunt multe cazuri de politicieni care, inainte de intra chiar pe scena politica, erau buni prieteni.
Senatorul Mihai FIFOR, Liderul Grupului PSD din Senat, a sustinut o declaratie politica intitulata: ... provocare politica majora pentru UE.
Excluderile din partid au devenit o noua moda in materie de politica, iar lucrul acesta este tot mai vizibil in rindul liberalilor. ... Instinctul matern a etalat o declaratie cum nu se putea mai buna pentru conjunctura politica locala si nationala.
Potrivit acestora, liderul deputatilor, Crin Antonescu, a spus ca Turcan a avut un rol de jucat, acela de a dinamita PNL, si i-a cerut sa dea un singur exemplu de declaratie critica la adresa PD si a lui Basescu, in vreme ce pe seama ei se pot aduna zeci de declaratii impotriva PNL.
Intr-o declaratie de presa, premierul a precizat ca noul termen al scrutinului va fi stabilit printr-o hotarare de guvern de comun acord cu partidele parlamentare.
"Fiecare declaratie pe care o face de fapt adanceste criza, creeaza un sentiment de panica, creeaza un sentiment de instabilitate politica si este clar ca acum a inceput sa se razboiasca cu oricine altcineva decat cu criza", a afirmat Geoana.
• Poate ca aceasta declaratie a d-lui Basescu este in stilul cunoscut, de totala inconsecventa, pe care il practica presedintele. ... • Nu numai ca o asemenea declaratie este inacceptabila pentru presedintele tarii - primul care trebuie sa apere institutiile statului;
Senatorul Adrian Tutuianau a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Propagandist sef al PD-L si ministru al Muncii in timpul liber, domnul Lazaroiu, mare politolog in oglinda, a "socat" audienta cu o declaratie-bomba:
96 cere 322 de parlamentari O declaratie politica a deputatului Ion Stan, vicepresedintele Comisiei de Control a SRI deschide un nou front al luptei cu Traian Basescu.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata:
"Tara a facut ce a trebuit in conditii de criza, dar ne impiedicam de interesele a 471 de parlamentari" Presedintele Traian Basescu a avertizat, azi, intr-o declaratie de presa, ca raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare, pe care Comisia Europeana il va prezenta, anul viitor, va fi "dezastruos", invinuind refuzul Parlamentului de a permite urmarirea penala a fostilor ministri Laszlo Borbely si Victor Paul Dobre.
Senatoarea Gabriela Cretu a sustinut o declaratie politica cu titlul: ... nu exista in stiinta politica. ... (Fac aceasta declaratie la indemnul unor prieteni care mi-au atras atentia ca adevarul are obiceiul sa iasa ca uleiul la suprafata doar daca se oboseste careva sa-l formuleze.) Politica este prin definitie locul compromisului.
Prin Rosca, Ponta i-a batut lui Antonescu un cui in talpa (Puterea) "Din neant, pe la mijlocul lunii mai, liberalul Sorin Rosca Stanescu a facut urmatoarea declaratie:
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata " Cazul Laszlo Tokes: ... Face ce face Laszlo Tokes si revine in centrul atentiei, periodic, cu cate o declaratie menita sa inflameze spiritele. ... Suntem intr-un moment in care politica externa a Romaniei nu poate fi facuta pe mai multe voci.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Despre Europa si despre bunul simt al parlamentarilor romani", pe care o puteti citi in continuare. ... De ce am dorit sa fac aceasta declaratie politica?
Senatorul Ioan Denes a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Cu o participare masiva a electoratului si cu un mesaj demn de luat in seama de catre intreaga clasa politica romaneasca, si anume: ... Intr-o declaratie politica rostita de la tribuna Senatului inaintea inceperii campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale spuneam:
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata: ... In declaratia mea politica de astazi as dori sa abordez subiectul risipei de mancare in randul populatiei din tara noastra.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Nu doar printr-o declaratie politica rostita de la tribuna Parlamentului sau la televizor, ci printr-o motiune de cenzura, Opozitia intelegand sa foloseasca in acest fel unicul glont pe care il avea in aceasta sesiune parlamentara.
google-analytics.com